VÄRDERA BILEN DIREKT!

Har du en bil som du funderar på att sälja men du vet inte vad den är värd? Då kan du anlita oss på sälja-bilen.nu.

VÄRDERA DIN BIL

Har du en bil som du funderar på att sälja men du vet inte vad den är värd? Då kan du anlita oss på sälja-bilen.nu. Du kan välja att få en kostnadsfri värdering av din bil online. Fyll i alla uppgifter och du får en värdering gjord inom 24 timmar. För att få ett mer exakt svar på frågan ”vad är bilen värd?” så erbjuder vi dig även en så kallad manuell värdering. Det innebär att våra experter hjälper dig att värdera din bil genom att gå igenom den grundligt och noga och på ett effektivt sätt. Även den manuella värderingen är gratis och helt utan kostnader för dig. Du har även möjlighet att direkt efter att vi är klara med din värdering, sälja bilen till oss.

VÅRA EXPERTER HJÄLPER DIG MED VÄRDERING AV DIN BIL

Om du låter oss värdera din bil, så är det inget säljtvång. Du kan ta emot värderingen utan att betala för den men avvakta med att sälja. Dock ger vi dig ett marknadsmässigt korrekt pris på din bil. Vi köper mer än gärna din begagnade bil. Du är mer än välkommen att besöka oss på saljabil.nu för att få en gratis värdering. Våra experter finns tillgängliga måndag till fredag mellan 09:00-19:00.

VAD ÄR BILEN VÄRD?
HOS OSS FÅR DU SVAR!

Känner du att du behöver få hjälp med att veta vad din bil är värd? Då har du kommit rätt! Vi på saljabilen.nu kan ge dig ett uppskattat värde på din bil inom 24 timmar om du gör en onlinevärdering. Denna värdering är helt gratis och kommer utan några krav eller dolda agendor. Vill du ha ett exakt svar på vad är bilen värd, då kan du boka in ett personligt värderingsmöte med oss. Denna manuella värdering är även den gratis. Du kan välja att sälja bilen till oss, men inte heller det är ett krav. Vi finns runt om i Sverige så du kan boka in en tid på den plats eller i den stad du bor. Bland annat hittar du hos i Stockholm, Göteborg och Malmö men vi finns även i Uppsala, Norrköping och i många andra städer. Ring oss för att få reda på mer!

VAD ÄR BILEN VÄRD?
FÅ GRATIS VÄRDERING

Vad är bilen värd? Denna fråga har du kanske ställt dig själv flera gånger. Det kan vara av intresse att ta reda på det oavsett om du har tänkt sälja din bil eller inte. Det kan vara svårt att på egen hand svara på frågan vad din bil är värd. Allt handlar om vad du har för märke på bilen, vad den har för ålder och i vilket skick den är i. Det är då du ska komma till oss. På säljabilen.nu får du en gratis värdering på din bil. Du kan få ett uppskattat värde genom att fylla i vårt formulär online. Du får svar inom 24 timmar. Tänk dock på att det är bara ett uppskattningsvärde. Vill du ha ett korrekt pris så ska du boka in ett personligt värderingsmöte. Med en manuell värdering får du ett helt korrekt pris. Båda våra tjänster inom värdering är gratis!

ÄR MIN GAMLA BIL FORTFARANDE
VÄRD NÅGOT?

Hos oss på saljabilen.nu kan du ta reda på om din gamla bil fortfarande har ett värde. Du kan dels göra en onlinevärdering samt en manuell värdering hos oss, helt gratis. Du får ett korrekt värde på din bil och det utan krav på något. Dock kan du om du vill sälja bilen direkt till oss på plats efter att värderingen är gjord. Vi värderar alla typer av bilar. Det spelar ingen roll vad det är för märke, hur gammal din bil är eller vad den är i för skick. Hos oss har även en skrotbil ett värde. Se till att värdera din bil hos oss på säljabilen.nu och få ett värde på din bl. Vi tar emot alla typer av bilar, både nya, gamla, leasade, krockade och så vidare. Värdera din bil redan idag och få snabbt svar på vad din gammal bil är värd!
hjälp bil

FÅ SVAR PÅ FRÅGAN
”VAD ÄR BILEN VÄRD”
OCH SÄLJ BILEN DIREKT

Många som äger en gammal bil väljer att exportera den till utlandet. Detta eftersom man ofta får mer för den där än här i Sverige. Vad som är utslitet och uttjänt här ses inte på samma sätt i andra länder. Dock är det svårt att exportera en bil till utlandet och det tillkommer flera risker med att göra det. Det är bättre att leta efter andra, enklare alternativ till att få en bra summa med pengar för din bil. Här hos oss på säljabilen.nu kan du snabbt få ett svar på vad din bil är värd och sedan välja att sälja den till oss. Du kan göra en så kallad onlinevärdering på nätet först. Då får du ett uppskattat värde vad din bil är värd. För att få en korrekt prisbild är dock en manuell värdering ett måste. Du kan boka in ett möte med en av våra experter, som gör en värdering av din bil på 30 minuter. Efter att värderingen är gjord får du ett prisförslag av oss. Om du tackar ja, så upprättar vi ett köpekontakt, för över pengar till din bank samt att vi ordnar med ägarbyte. Med oss får du en korrekt värdering, ett bra pris för din bil och våra tjänster är helt gratis!