SÄLJ DIN BIL TRYGGT OCH ENKELT!

Det kan ta tid att sälja sin bil och det kan innebära en massa krångel. Du ska lägga ut annonser, ha fina bilder, en bra text samt hantera en mängd spekulanter som till råga på det kanske vill pruta på priset.

Det kan ta tid att sälja sin bil och det kan innebära en massa krångel. Du ska lägga ut annonser, ha fina bilder, en bra text samt hantera en mängd spekulanter som till råga på det kanske vill pruta på priset. Det kostar även pengar att sälja bilen på egen hand om du lägger ut annonser på nätet. Om du vill sälja bilen utan en massa krångel så ska du släppa tanken på annonser, bilhandlare eller andra idéer och komma till oss på säljabilen.nu. Vi ger dig kostnadsfria värderingar samt ett prisförlag. Du kan få sålt din bil direkt, utan krångel! Ny, begagnad eller trasig bil är av intresse!

Du kan först besöka oss för en värdering av bilen online. Du får ett uppskattat pris inom 24 timmar. Boka sedan in ett personligt möte för en korrekt värdering. Båda dessa värderingar är gratis. En personlig värderinga tar inte mer än 30 minuter att göra. Efter att värderingen är utförd får du ett prisförslag. Väljer du att tacka ja, så ordnar vi allt med ägarbyten och överföring av pengar. Ta bara med servicebok, kvitton och andra viktiga papper direkt. Du kan därmed snabbt och utan krångel sälja din bil. Kontakta oss redan idag om du vill veta mer.

SÅ KAN DU SÄLJA BILEN
SNABBT UTAN KRÅNGEL

Vill du sälja bilen och det snabbt? Att sälja sin bil på egen hand, privat, kan ta flera månader om du har otur. Därtill kan det vara att du inte hittar en köpare alls. Det är dessutom så att om du ska sälja bilen på egen hand så tillkommer tid och pengar som du måste lägga ner på att annonsera, visa bilen för spekulanter och för att göra ägarbyten. Du behöver även ta reda på vad din bil är värd för att få rätt pris för den. Kommer du till oss på säljabilen.nu så kan du sälja bilen snabbt och det utan en massa krångel. Du får betalt vad din bil är värd.

Du kan hos oss värdera din bil helt gratis. Testa online och få svar inom 24 timmar. Vill du ha ett korrekt värde så bokar du in en personlig värdering hos oss, även det är gratis. Därefter kan du välja att sälja bilen till oss för det pris som vi ger dig. Du får marknadens bästa pris hos oss och du kan få sålt bilen direkt. Vi för över pengar samma dag till ditt konto och du slipper att vänta.

HUR FUNKAR DET?

Om du vill sälja din begagnade bil snabbt så är sälja-bilen.nu ett smidigt val för dig. Detta eftersom du kan få sålt din bil på bara 24 timmar. Du kanske undrar hur det funkar? Det du ska börja med är att göra en värdering av din bil. Det kan du göra online genom att fylla i ett formulär. Inom 24 timmar får du ett beräknat värde. Du kan därefter boka in en tid och få en personlig värdering av vår expert. Denna expert fastställer ett korrekt värde på din bil och ger dig ett prisförslag. Själva värderingen går snabbt och tar bara cirka 30 minuter. Du kan välja sälja din bil direkt på plats om du vill, eller välja att vänta. Du binder inte upp dig att sälja bilen även om du genomför båda värderingarna. Dessutom är båda tjänsterna med värdering kostnadsfria och kommer inte med några dolda avgifter.

EN ENKEL OCH SMIDIG
BILFÖRSÄLJNING

När du ska värdera och eventuellt sälja din bil till oss så är det viktigt att du tar med alla viktiga papper som rör bilen så väl som serviceboken. Du kan kontakta vår kundservice om du vill veta mer exakt vad det är du behöver ta med dig. Se även till att du noga kollar igenom din bil så att du har plockat bort alla personliga tillhörigheter. Ett bra tips är att du själv gör rent din bil på insidan så att du får ett högre priserbjudande. En ren och fräsch bil ger ett bättre intryck så väl som att det höjer priset. Därför är det en god idé om du dammsuger, dammar och torkar ur bilen samt putsar alla fönster.. Om du väljer att acceptera vårt pris och genomförförsäljningen så tar vi hand om allt. Vi ordnar med ägarbyte och köpekontrakt. Vi för även över dina pengar direkt till ditt konto. Kom även ihåg att vi tar inte betalt för våra tjänster. Så vill du sälja bilen snabbt, kom till oss på säljabilen.nu!