SÄLJ DIN BIL I
ESKILSTUNA

Har du planer på att sälja din bil? Tycker du det verkar krångligt att annonsera ut den själv och vet du inte riktigt vad den är värd?
Har du planer på att sälja din bil? Tycker du det verkar krångligt att annonsera ut den själv och vet du inte riktigt vad den är värd? Sälj din bil i Eskilstuna till oss på saljabilen.nu. Du kan direkt på vår hemsida få en första värdering och uppskattning om vad din bil är värd. Detta genom att fylla i uppgifter om den så som märke, ålder, skick med mera. Sedan inom 24 timmar får du var på vad din bil kan vara värd. Det kostar dig ingenting! För att sedan få ett korrekt pris, så behövs en manuell värdering göras.

GÖR EN MANUELL
VÄRDERING

Vi på salja-bilen.nu gör även en manuell värdering, där vi går igenom din bil. Denna är även den gratis.

Då får du ett korrekt värde på vad din bil är värd. Vi ger dig ett bud på bilen och du kan välja att ta det eller att låta bli, det är därmed inget säljtvång på din bil.

Om du tackar ja, så sköter vi allt pappersarbete kring försäljningen samt sätter in pengar till dig omgående. Till oss kan du sälja bil i Eskilstuna oavsett vad det är för ålder, skick eller märke.

Vi köper bilar även från: Eskilstuna, Flen, Gnesta, Katrineholm, Nyköping, Oxelösund, Strängnäs, Trosa och Vingåker.

Eskilstuna kort